One Little Word: January

Creativiteit. Soms heb je van die momenten dat alles uit je vingers lijkt te stromen, en soms heb je momenten dat je wel weet wat je wil, maar dat het er gewoon niet uitkomt. Zo'n laatste ervaring had ik met mijn One Little Word pagina's voor januari.

Ik had tijdens onze mini retreat al een selectie gemaakt van de prompts die ik deze maand wilde gebruiken, en de draft teksten geschreven (een groot deel komt uit deze blogpost. Een uitgebreide versie van mijn intenties kun je hier lezen). Maar hoe ik die woorden vervolgens vorm ging geven? Lange tijd had ik geen idee. Ik heb denk ik wel 3 verschillende varianten gehad, met elke keer zo'n gevoel van 'nee, dit is het niet'. Kaarten matchten niet met elkaar, te donker, te licht... Tot het uiteindelijk half februari ineens wel lukte. Het voelde echt alsof er radertjes in elkaar grepen in mijn hoofd, en mijn handen maakten iets wat wél klopte. Wat nou die ene middag het verschil maakte? Geen idee. Een typisch gevalletje: vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!  


One Little Word® is een jaarlijks project bedacht door Ali Edwards. Aan het begin van het jaar kies je een woord, waar je dat jaar mee aan de slag gaat. Je kunt hier meer informatie vinden en je opgeven voor de online cursus. Wil je meer weten over mijn ervaring met mijn One Little Words de afgelopen jaren? Neem dan hier een kijkje.

1 opmerking :

Back to Top