Over mij
Hoi!
Welkom op het kleine stukje internet dat inmiddels alweer 4 jaar van mij is.

Wie ben ik? Stephanie, 29 lentes jong en samen met mijn kersverse husband Imre woon ik in het mooie Den Bosch.
Steef in 5 woorden? Sporter, lezer, gek-doener, denker, maker.
Dingen die me gelukkig maken? Hete thee, de geur van stroopwafels, mijn spieren zien groeien in de sportschool, de zonsopgang, productieve dagen, goede koffie, Mumford and Sons, Harry Potter, lange duurlopen, onder een dekentje op de bank met een goed boek, fijne Spotify playlists, in een fotografeer-flow komen, lange autoritten in het donker met een podcast in mijn oren, en chocola. Altijd chocola.

Ik begon ooit met bloggen (in het Engels!) toen ik na mijn studie werkzoekend was, me verdiepte in fotografie en ik een plekje zocht om alle foto's die ik maakte met anderen te delen.
Inmiddels heb ik die baan gevonden: zo'n 40 uur per week besteed ik aan mijn fulltime baan bij een biotechnologisch bedrijf. De rest van de tijd ben ik bezig met sporten, eten (maken, consumeren en verlangen naar meer), en creatieve projectjes. Zoals mijn man altijd zegt: Steef is niets zonder haar projectjes.
Hier op Oh, Just Shoot schrijf ik over alles wat me bezig houdt, van bewegen en gezond eten tot fotografie, van mijn missie om meer focus te krijgen tot mijn creatieve avonturen.

Ik vind het onwijs leuk dat je langskomt. Neem je tijd, pak er een kop thee bij en kijk lekker rond!
Als je het leuk  vind om wat van mijn favoriete posts te lezen, zou je mijn "nieuwe lezer" pagina eens kunnen bekijken.

Liefs!
Stephanie

Back to Top