Project Life (catch-up): September

Week 36: 31 augustus - 6 september
Supplies used: alleen foto's, en één 3x4 blanco kaart
Notes: Zoals ik ook al over de eerste week van deze vakantie zei: Ik ga nog een minibook maken van deze vakantie, zoals ik dat elk jaar doe. Daarom in deze spread alleen de mooiste foto's en favoriete herinneringen. Ik heb wel geprobeerd een goed overzicht te geven van elle plekken waar we geweest zijn. 

Week 37: 7 - 13 september
Supplies used: Rain edition 
Notes: Ik ben best wel heel blij met hoe deze spread is geworden! De kleuren werken goed samen en het toevooegen van labels is misschien wel mijn favoriete nieuwe techniek.  

Week 38: 14 - 20 september
Supplies used: Seafoam editionKiwi editionOdyssey van Studio Calico, Walden van Studio Calico, Oh So Great card set van Big City Quiet, 
Notes: Ook voor deze spread heb ik ervoor gekozen om de linkerkant en de rechterkant elk een eigen kleurenschema te geven. Op deze manier is het makkelijker om er iets moois van te maken dan wanneer ik probeer er één geheel van te maken. Wel komt rechts het oranje van de linkerkant een keer terug, en het blauw van de rechterkant vind je in de titelfoto links terug.


Week 39: 21 - 27 september
Supplies used: Sunshine editionRain edition, Odyssey van Studio Calico, Walden van Studio Calico.
Notes: Veel blauw deze maand! Dat stukje oranje aan de linkerkant schijnt door van de vorige spread, als ik het nu op de foto zie stoort het me een beetje... maar ach. Als dat het ergste is ;)

1 opmerking :

  1. Beautiful spreads. Love the colour-coordination :) Especially that blue page!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top